Η εικόνα έπαψε να μιλάει μόνη της. Μιλάει με εσας! Αλληλεπιδράστε κι αποδράστε!

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σας καλωσορίζουμε στο δωρεάν οδηγό εικονικών επισκέψεων σε χώρους της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Ανανεώνουμε το περιεχόμενό μας συνεχώς κι ο λόγος είναι για να μη βαδίζετε στα τυφλά, αλλά πλέον να επιλέγετε συνειδητά. Θα πηγαίνατε ποτέ στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα? Θα παίρνατε ποτέ γουρούνι στο σακί? Επι… σκεφτείτε το λίγο πρώτα!

Εδώ σας δίνεται η διαδραστική δυνατότητα να έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων μέσα σε εικονικό χώρο κι έτσι τον πλήρη έλεγχο των τελικών επιλογών σας με προορισμό τη γνώση, τον τουρισμό, τη διασκέδαση, το φαγητό, τα ψώνια, τις αγορές, τα ταξίδια, τις διακοπές, τις εκδρομές κτλ. Μήν παίρνετε ρίσκα για τέτοια θέματα και μήν τα αφήνετε στη θεά τύχη! Επι… σκεφτείτε πριν αποφασίσετε!

Απλά κάντε κλικ σε ό,τι σας κάνει κλικ, και βρίσκεστε αυτομάτως εκεί.
Κάνετε δηλ μια ρεαλιστική εικονική επίσκεψη όπου επιθυμείτε μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας εύκολα, γρήγορα και εικονικά!

Περιηγηθείτε καθημερινά -με ένα μικρό διάλλειμα απο τη δουλειά- σε χώρους που πραγματικά αξίζει να επισκεφθείτε απο κοντά αμέσως μετά!

Σας ευχαριστούμε και σήμερα για την επίσκεψή σας.

ΥΓ. Το απαραίτητο λογισμικό για την εικονική σας επίσκεψη είναι ήδη εγκατεστημένο στους περισσότερους υπολογιστές. Οι εφαρμογές μας υποστηρίζονται από Java, QuickTime Virtual Reality (QTVR), DevalVR, Shockwave και Adobe Flash.